tiistai 25. heinäkuuta 2017

Raketti Projekti Final destination


Viimeisenä puristuksena rakettiin tuli kasata kattokupu --> Elmo kertoo blogissaan <---yksityiskohtaisemmin kuvun rakennuksesta.
kuvassa yksi kuvun osa valmistuksessa.

2 päivää ennen raketin deadlinea aloitimme fondin maalaamisen fondilla ei ollut kuitenkaan kiire.
Tässä maalaan pohjamaalia kankaalle. Lattialle oli levitetty suojamuovi joka oli niitattu lattiaan ja sen päälle oli levitetty kangas joka oli niitattu myös lattiaan reunoista. Toisessa päässä kangasta oli puhallin joka oli kiinnitetty kankaaseen niin että se puhalsi kankaan alle ja nosti kankaan kesleltä lattiasta irti.

Itse lähdin työssäoppimaan viikkoa aikaisemmin kuin lukkarissa luki joten en päässyt maalaamaan fondia loppuun, mutta fondin maalauksesta voit lukea täältä.


Perjantai aamulla kasasimme kiireellä Elmon ja Nean kanssa raketin kuvun ja maalasimme vielä näkyviä puuosia piiloon. Muodostin folioteipistä tähtikuvioita kuvun sisäpintaan.


Sitten eikun lastaamaan pakettiautoa. Kasasimme Raketin rungon puolikkaat päällekkäin peräkärryyn ja suurimman osan tavaroista pakettiautoon. Suosiolla teimme kaksi hakukeikkaa kun kirjasto oli niin lähellä.  

Kasasimme kirjastolla rekennustelineen jolle Elmo ja Mauri kiipesivät ja me ojensimme kuvun palasia Nean kanssa. Mauri ja Elmo pitelivät kuvun palasta paikoillaan ja ruuvasivat sen sisäpuolelta kiinni ja minä kiipesin tikkaille ja ruuvasin kuvun palasen raketin runkoon ulkopuolelta kiinni.   


Kuvun kiinnityksen jälkeen purin rakennustelineen ja ruuvasin paikoilleen hyllyt ja Nea ja Elmo ruuvasi siivet ja oven kiinni runkoon.

Tässä kuvia valmiista Raketista


Kaiken kaikkiaan rakettiprojekti oli uuvuttava ja raskas mutta loppujen lopuksi palkitseva projekti.
Kiitos suuresta avusta kakkosille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti